Uitbreiding – Woonhuis Landgraaf

De bewoners hebben mij in de hand genomen om hun verbouwingswensen verder vorm te geven. Een grote, mooie en functionele keuken in het midden van de ruimte was het belangrijkste uitgangspunt.    


 Sfeervolle centrale keuken

 

De woonkamer en keuken worden visueel gescheiden door een2,5m brede wand waarin een doorkijkhaard is voorzien. Op deze manier ontstaat er toch verbinding tussen de diverse ruimtes. De keuken is zo geplaatst dat de ruimte eromheen volledig benut wordt en er naast werkruimte ook een knusse zithoek ontstaat. Er is veel werkruimte verdeeld over een kookeiland en een nis in de achterwand. Een losse wand met een grote wijnkoeler als eyecatcher, die ook vanuit de woonkamer zichtbaar is. De keuken is praktisch ingedeeld en van alle gemakken voorzien.