Werkwijze

Ruimte tekort? (Ver)bouwplannen? Als interieurarchitect creëert Sabine oplossingen, ruimte en meerwaarde voor elk budget. Is dat ook voor u weggelegd? Tuurlijk!


Van schets tot oplevering

Sabine Op den Kamp, werkzaam als zelfstandig interieurarchitect, kan u helpen om uw woonwensen te vertalen naar een functioneel en mooi ontwerp, natuurlijk voorzien van de bijbehorende bouwtekeningen. Haar werkterrein loopt uiteen van projecten van grote tot kleine schaal, zoals een interieurontwerp of een uitbreiding, tot een maatwerk meubel. Ze coördineert het gehele traject, van de eerste schets tot en met de oplevering.

Haar interieurontwerpen onderscheiden zich door functionaliteit. Vanuit de gebruiker denken is essentieel om tot een goed ontwerp te komen. Daarnaast dient een ontwerp natuurlijk mooi te zijn en een prettige sfeer uit te ademen. Op deze manier ontstaat een eindresultaat waarbij functionaliteit, architectonische kwaliteit en ruimtelijke beleving hand in hand gaan. Het eindresultaat is altijd functioneel en mooi zonder overschrijding van budget en afgesproken tijd en zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Waarom een interieurarchitect?

Een interieurarchitect brengt uw wensen in kaart, weet wat technisch haalbaar is en regelt vergunningen. Ze onderhoudt contacten met leveranciers en aannemers, houdt toezicht op uitvoering en oplevering. Samen met u komt ze tot een uniek ontwerp dat binnen uw budget is te realiseren.

Maatwerk

Een functioneel, passend en mooi ontwerp; vernieuwende ideeën en praktische oplossingen op maat, ontworpen voor iedere ruimte.

Ontzorgen

Uw zorgen uit handen; coördinatie en begeleiding door interieurarchitect en een breed netwerk van vakbekwame uitvoerders.

Besparen

Kosten- en tijdsbesparing; een interieurarchitect heeft inzicht in het ontwerp, de bouwkosten en weet de valkuilen. Bewaking bouwproces.

Werkwijze

De persoonlijke samenwerking met de opdrachtgever is erg belangrijk. Het vergroot de betrokkenheid, de communicatie met adviseurs en het verkleint de kans op fouten. Voor het bereiken van een optimaal eindresultaat is Sabine altijd zelf van het begin tot het eind volledig bij het proces betrokken.

Mogelijkheden

Iedere ontwerpopdracht is uniek, daarom geen standaardpakketten, maar maatwerk. Sabine adviseert, begeleidt en creëert creatieve oplossingen; op maat gesneden voor de opdrachtgever. Ook als u twijfelt tussen verbouwen of verhuizen, kan Sabine helderheid geven. Samen nemen we uw wensen en budget door en bekijken alle mogelijkheden, waardoor u uiteindelijk een weloverwogen keuze kan maken.

Wil je ook weten wat er in jouw situatie allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk is de eerste afspraak geheel vrijblijvend!