Interieurontwerp – Woonhuis Landgraaf

De bewoners hebben mijn advies ingewonnen voor de inrichting van hun woonkamer en met name het eetgedeelte. Op dit moment is het een  ietwat donkere en sober ruimte. De focus lag dan ook op het toevoegen van licht en kleur tot een sfeervol interieur, passend bij de rest van de woning. Tevens heb ik advies gegeven over de juiste meubilair. 


Eetgedeelte

In de huidige eetkamer is boven de ensuite deuren een koof gemaakt met verlichting. Door het doortrekken van deze koof over de gehele ruimte inclusief spotjes, ontstaat intimiteit en valt er op de donkere wand meer licht. Diezelfde wand wordt voorzien van een middentoon behang met een glimmertje erin doordat deze aangelicht wordt krijgt die aandacht. De radiator wordt omkleed en samen met de achterwand in één kleur voorzien. (hoogte a la lambrisering) Aan de andere zijde komt een open rek, waar persoonlijke spullen een plaats krijgen.

Inrichting

Voor de gehele woonkamer heb ik advies gegeven over het meubilair, zoals de uitvoering, materiaal en kleur. Ook voor het televisiemeubel is een passende oplossing gevonden, door de vloer een deel door te laten lopen in de wand.

Al met al is er voor de woon- en eetkamer een nieuw interieurontwerp gemaakt, zowel qua indeling als materialisering. Uiteraard heb ik rekening gehouden met de bestaande meubelen en de wensen van de opdrachtgever.